Saša Popović
Foto: Printscreen/Printscreen

Saša Popović, oduvek je važio za velikog zavodnika, te nije ni čudo, što je jednom prilikom isplivao spisak njegovih navodnih ljubavnica.

Popovića su spajali sa mnogobrojnim poznatim damama, te je doživaljavao mnogo neprijatnosti zbog toga.

Na spisku se našla i poznata pevačica Indira Radić, koja je kako je jednom prilikom otkrila o čemu se tu radi:

U vreme kad je Saša već peti, šesti mesec bio oženjen Suzanom, ona i ja se nađemo zajedno na jednom letu. Otvorimo novine kad tamo – spisak Saletovih ljubavnica i među njima moje ime. Bože, koliko mi je bilo neprijatno – ipričala je iskreno Indira.

Indira je zbog gore pomenutih navoda, jednom prilikom imala i razgovor sa suprugom Saše Popovića, a kako kaže Suzanu ti navodi uopšte potresali:

Onda ja kažem Suzani: “Eto, ti živiš sa Saletom. Verovatno ti je rekao neke stvari o sebi, a sigurno si ga pitala o meni. Verujem da te nije slagao, već da ti je rekao da se nikada nismo zabavljali. Onda meni Suzana baš iskreno kaže: “Znam ja, Indira, sve to, ali me ne interesuje. Meni je važno da sam baš ja od svih tih nabrojanih uspela da budem njegova žena!” – otkrila je jednom prilikom Indira.

Spisak navodnih ljubavnica Saše Popovića je bio podugačak, ali Indira kako tvrdi nije pripadala njemu, te je otkrila jednom prilikom sve o njihovom prijateljstvu:

Sale je čovek koji svakoj ženi uputi kompliment i to je mnogo lepo jer se žena oseti poželjnom. On je, jednostavno, takav. U samom početku naše saradnje raščistili smo neke stvari. Rekli smo – zanima nas posao jer ćemo od toga svi profitirati. Već tada je pao dogovor. Osim posla – ništa više! Baš tako smo oči u oči definisali naš odnos – tvrdi pevačica.

Popović je takođe umeo često da se našali, nakon tih natpisa sa pevačicom:

Sale nikada nije bio navalentan, uvek mi je govorio: “Indira, lepo izgledaš!” Kad god dođem u emsiju, on mi kaže: “Indrira, izgledaš savršeno! To, Indira!” On tako nastupa, ne samo prema meni, nego prema svim koleginicama. Ja Saleta izuzetno poštujem, ali moram da kažem da Saša Popović i ja nismo imali ništa, sem prijateljskog i poslovnog odnosa. On mi je jednom u šali rekao nešto što ću sada da ponovim jer znam da se neće ljutiti: “Indira, napravio sam ti dobru ploču, a ni pipnuo te nisam”- rekla je Indira Radić tada.

BONUS VIDEO 

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading