Dara Bubamara
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica, Dara Bubamara, nedavno se vratila sa uspešne turneje po Americi, gde je oduševila publiku i zaradila neverovatnih 136.000 evra.

Tokom turneje, Dara je nastupala u gradovima poput Finiksa, Njujorka, Džeksonvila i Majamija, deleći scenu sa svojim mlađim kolegom Anidom Ćušićem. Za doček Nove 2024. godine, par je svoje talente predstavio gostima u jednom luksuznom čikaškom hotelu.

Dara se vratila u Srbiju, a onda i obavestila da je odličila da pomeri sve nastupe zakazane za januar i februar. Ona je fanove obavestila da će ovo vreme iskoristiti da se posveti novim pesmama, ali i odmoru koji joj je preko potreban.

- Dragi moji, želim da vas obavestim da ću tokom januara i februara napraviti koncertnu pauzu. Trenutno sam posevćena završavanju novih pesama i novih projekata, a posle toga idem na zasluženi odmor -  napisala je Dara na Instagramu.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje ovo je pravi razlog povlačenja pevačice:

- Dara ima zakazanu operaciju liposukcije, te neće moći da radi i iz tog razloga i neće nastupati u februaru. Treninzima i zdravijom ishranom ona je uspešno izgubila kilograme, međutim ostala je nezadovoljna viškom kože. Upravo zato rešena je da koriguje svoje telo, te će se podvrći liposukciji na jednoj od najboljih privatnih klinika - rekao je dobro upućen izvor za Alo!.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading