Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Hrvatska voditeljka, Nikolina Pišek, sudeći po fotografijama koje su osvanule na društenoj mreži Instagram, odlučila je da sredi svoj velepni porodični dom, koji je gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristićem.

Pomenuta nekretnina, koja se nalazi u Zagrebačkom naselju Šestine, bila je predmet rasprave, ali ako je verovati novoj objavi, koju je postavila Nikolina Pišek, mogli smo videti da popuarna voditeljka, planira da renovira vilu i useli se u nju.

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek, printscreen Instagram

 

Vidojev otac, Vitor poznatiji pod nadimkom Miša Grof sprečio je svoju snaju u nameri da se proda napomenutu vilu.

On je tužbom koju je podneo protiv Nikoline u ime druge, maloletne unuke koju njegov sin ima iz prvog braka, sprečio da vila bude prodata za ponuđenu cenu od 1.700.000 evra.

Nikolina je jednom prilikom progovorila o sudskom sporu, kao i pomenutoj nekretnini:

Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu. Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi rade nepotrebne troškove. Sve ukupno je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpela se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - rekla je Pišekova tada.
 

BONUS VIDEO

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading