Jelena Rozga
Foto: Alo/Printscreen

Jelena Rozga, iza sebe ima brojne vanvremenske hitove, a mnogi idalje pamte njenu emotivnu vezu, koja je zamalo rezultirala brakom.

Pevačica je već davne 2015. godine, uplovila u romansu sa violončelistom Stjepanom Hauserom.Veza je trajala pune dve godine, a kako je opšte poznato, par je bio veren u to vreme i uveliko su živeli pod zajedničkim krovom.

Njih dvoje važili su za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, ali njihovoj ljubavi ipak je došao kraj.

Jelena Rozga

Foto: ATA Images

 

Nakon što su raskinuli. Hauser je otkrio kako je upoznao zgodnu pevačicu.

- Saradnja sa njom je bila fenomenalna, trajala je dve godine. Prekrasan period mog života, uvek ću našu saradnju imati u lepom sećanju. Upoznali smo se na Miss Universe takmičenju, ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. Tako je sve krenulo - prisetio se Hauser.

Bili su ubeđeni da će njihova ljubav trajati zauvek, a Rozga je jednom prilikom priznala kada se zaljubila u zgodnog violončelistu.

- Zaintrigirao me je istog sekunda, a zaljubila sam se u trećem minutu našeg susreta - rekla je Jelena koja je dodala i da joj je Stjepan prvi prišao.

Jelena je otkrila kako je sve počelo:

 - U šali sam ga napala zbog njegovih zafrkantskih izjava, koje su nekoliko dana ranije objavili mediji, na račun mojih pesama. Zbunio se, počeo je nešto da petlja, i na kraju rekao da to nije izjavio on, već njegov kompanjoj Luka - rekla je pevačica, pa otkrila čime ju je Hauser osvojio.

- Moram da priznam da sam pala na tu njegovu zbunjenost, a uz to bio mi je i fizički privlačan - kaže pevačica koja se Stjepanu dugo pre toga sviđala.

- Kao stručnjak za žensku lepotu, sedeo sam u žiriju izbora za miss Universe, a Jelena mi je bila lepša od svih takmičarki - rekao je violončelista i dodao da smatra da je njihovo upoznavanje sudbina.

Jelena je tada otkrila da je hemija proradila. kada joj je Hauser poljubio ruku na početku jednog sastanka, a od tog trenutka pala je na njega.

Podsećamo, Hauser je danas u vrlo prisnom odnosu sa popularnom ukrajinskom influenserkom Marijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariia (@marivessa)

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading