PEVAČ UBIJEN U SAČEKUŠI, DRUGI IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Ovo su tragične sudbine učesnika Zvezda Granda
Foto: Alo/Printscreen

Brojni učesnici raznih šou programa, uključujući rijalitije i muzička takmičenja, suočavaju se s teškim sudbinama. Nažalost, neki od njih, koje je javnost upoznala kroz ove formate, doživeli su tragičan kraj.

Pevač Enver Miki Kolašinac (43) bio je jedan od takvih učesnika koji se istakao u popularnom takmičenju "Zvezde Granda" 2022. godine. Međutim, njegova supruga tada je javnosti ispričala da nije sigurna šta se tačno dogodilo s njim

PEVAČ UBIJEN U SAČEKUŠI, DRUGI IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Ovo su tragične sudbine učesnika Zvezda Granda

Printscreen

 

- Nemam predstavu šta se desilo. Ne znam koji razlog može da postoji da bi čovek čoveku uskratio život na taj način kako je neko Enveru. Ljudi treba da znaju da samo Bog daje sud svakom čoveku na planeti, ma kakav bio - najbolji ili najgori. Bog će presuditi počiniocu ovog dela onako kako on to zna. Pošto znam da Bog sve zna, daje i uzima, za svoju decu i sebe ću se snaći - rekla je Harisa Lotinac.

Nažalost, on nije jedini učesnik pomenutog šou programa koji je doživeo tragičnu sudbinu.

Srpsku javnost je potom u aprilu prošle godine potresla vest da je samoubistvo izvršio Momir Lukovac (24), jedan od učesnika takmičenja "Zvezde Granda". Smrt je za dlaku izbegao još jedan učesnik popularnog muzičkog takmičenja.

Strahinja Mrđan (27) doživeo je stravičan napad u decembru 2021. godine tokom masovne tuče u Novom Sadu, kada je bio direktno uboden nožem u srce. Zahvaljujući dugotrajnom lečenju, mladi pevač je na sreću uspeo da se oporavi od teških povreda.

Mladi pevač iz "Zvezda Granda", Nemanja Vuković, preminuo je u tragičnoj nesreći u 23. godini života kod Dobanovaca. Nažalost, autobus ga je udario i usmrtio na licu mesta. Ova nesreća ostavila je tugu i šok u njegovoj porodici, prijateljima i široj javnosti.

 

 

- Nemanja je tokom vožnje doživeo nesreću, naime, najverovatnije zbog kvara na točku pevač gubi kontrolu i udara o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu. Iza njega nalazila su se dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci na autoputu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije - pričao je izvor.

Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading