Aleksandra i Filip
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Majka Filipa Živojinovića, Zorica Nakić, podelila je lepe vesti, na svom Instagram nalogu, a reč je o rođendanu Filipove bake, odnosno njene majke Branke.

Branka je tim povodom, podelila fotografiju sa svojom majkom i napisala emotivnu i srcecepajuću poruku: 

- Srećan rođenan, majko! Da si nam živa i zdrava, volimo te beskrajno- napisala je Zorica.

Zorica Nakić

Zorica Nakić, Instagram

 

Kako je opšte poznato, Aleksandra i njen suprug Filip, vezani su za sve članove porodice, a više puta su otkrili da redovno neguju porodične odnose i svoje slobodno vreme, koriste za prodične proslave.

Nema sumnje da će cela Aleksadrina i Filipova porodica danas ovaj dan lepo obeležiti i proslaviti s obzirom na to da su veoma vezani i za Zoricu, ali i za sve ostale članove. 

Podsetimo, sa Bobinom prvom ženom, Zoricom, u super je odnosima i Lepa Brena, a pre nekoliko godina možda i jedini put pričala je o Filipu, i otkrila zbog čega ga je uvek nazivala sinom: 

Prvo njegova majka, otac i ja svi smo u dobrim odnosima. Govorila sam da je Filip naše dete, samo kako bih da zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drugačije, i da sam govorila: "znate to je iz Bobanov prve veze sin", znate onda bi se to pretvorilo u nekakvo razdvajanje dece - rekla je svojevremeno Brena.

BONUS VIDEO 

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading