NE SEĆAM SE TOG PERIODA Barbara Bobak oštro reagovala na pitanje o Darku, ovakav odgovor niko nije očekivao!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Barbara Bobak sinoć se među prvima pojavila na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom priznala da Dan zaljubljenih neće slaviti, jer nema partnera i da je joj je trenutno super tako. 

- Ja slavim osmi mart. Uvek sam za ljubav i super mi je da poprimimo malo i neke zapadnjačke praznike jer su lepi i zanimljvi su. I Dan zaljubljenih i Noć veštica... Sad će da me razapnu zbog izjave. Ne kažem da treba da slavimo veštice, već govorim o samom maskiranju. Mi nemamo takve običaje kod nas i meni je to super jer mislim da je deci jako zanimljivo. Sve nek se slavi - rekla je ona.

Barbara je izjavila da ne voli preterano iznenađenja i naglasila da će Dan zaljubljenih provesti radno. 

- Ne volim iznenađenja preterano, iskreno. Više su meni priređivali iznenađenja, nego što sam ja drugima. Kada sam bila u vezi, Dan zaljubljenih sam uvek provodila kod kuće jer tada budu prepuni svi restorani, bioskopi, nigde ne bude mesta. Ove godine ću na primer raditi - rekla je pevačica. 

Bobakova je ispričala da nije zaljubljena kao i da joj odgovara da bude sama. 

- Nisam zaljubljena. Nemam pojma da li bih volela da se zaljubim. Trenutno mi je mnogo lepo u životu i ne razmišljam o tome. Mnogo radim, ali bih imala vremena i za ljubav. Kad voliš uvek nađeš vremena, ali nemam koga da volim. Nisam se razočarala u ljubav, ali mi se mnogo stvari desilo u kratko vreme i još uvek sa time pokušavam da izađem na kraj i onda nemam vremena da razmišljam da li mi treba neko - izjavila je pevačica pa dodala da nema nameru da upoznaje javnost sa sledećim dečkom, jer misli da njenu publiku to ne zanima: 

- Nikada se nisam nešto preterano hvalila svojim momcima i mislim da ljude mnogo više interesuje moja muzika i moje lupetanje i izjave nego moj ljubavni život - rekla je ona. 

Novinare je zanimalo da li je Barbari žao što je eksponirala svoju vezu sa bivšim dečkom, Darkom Lazićem, a ona je kratko odgovoriala: 

- Ne sećam se iskreno tog perioda, to je prošli život - završila je Barbara. 

Podsetimo, Barbara je jednom prilikom priznala da bi rado bila u vezi sa devojkom ako je devojka lepa i da nema problem sa tim.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading