Aleksandra Prijović
Foto: Alo/Extra FM/Igor Pavlović

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, navodno nije dozvolio da se održi koncert Aleksandre Prijović u Zadru, pišu hrvatski mediji.

Koncert je, kako pišu tamošnji mediji, trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić navodno ekspresno odbio da Aleksandra peva u gradu, pa koncert nije zakazan niti najavljen, saznaje "Index.hr".

Meštani Belog Manastira, u kojem je odrasla, udaljenom svega 33 kilometra od Osijeka gde su rasprodate karte za pet koncerata, otkrili su šta misle o folk divi.

Stanovnici Belog Manastira za pevačicu su imali samo reči hvale. Jedna od njih je i Biljana Nikolić, koja je s oduševljenjem pričala o Aleksandri i opisala kako ju je upoznala još kad je bila dete, dok se sa njenom majkom Borkom i družila.

- Aleksandru znam od rođenja, jedna predivna osoba. Znam i kad joj je mama bila trudna, ona je s nama stvarno odmalena. Moram reći, ona je bila toliko mala, s godinu dana je već imala mikrofon te je pevala. To je stvarno zadivljujuće. Stvarno je predivna. Samo ću reći da je ostala kakva je i bila, to mi se kod nje sviđa. Nije sad da će doći i biti, joj, ne poznajem te, ne vidim te jer sam slavna. I dalje je ista - rekla je ona.

Devojka koja je sa Aleksandrom išla na folklor, takođe je otkrila nepoznate detalje o njoj.

- Zajedno smo kao male išle na folklor. Uvek kad smo išle negde, na primjer u Beograd, ona je pevala u autobusu. Imale smo možda 5, 6 godina - rekla nam je.

Pozitivne riječi o pevačici imala je i jedna starija meštanka.

- O njoj mislim sve pozitivno. Slušam i njenu muziku, ponekad, ne baš redovno, ali slušam. Idem i na koncert. Ulaznice sam kupila odmah isti dan, za pola sata su se prodale. Očekujem spektakularno veče - rekla je.

- Njene pjesme slušam u izlasku, ovako u slobodno vreme baš i ne toliko. Mislim da je okej, meni nije ništa posebno, ali razumem zašto je ljudi slušaju - rekao nam je sugrađanin koji nije uspeo da dođe do karata za Prijin koncert na vreme, prenosi "24sataHr".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading