Aleksandra
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, navodno nije dozvolio da se održi koncert Aleksandre Prijović u Zadru, pišu hrvatski mediji.

Koncert je, kako pišu tamošnji mediji, trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić navodno ekspresno odbio da Aleksandra peva u gradu, pa koncert nije zakazan niti najavljen, saznaje "Index.hr".

Kakos dalje navodi pomenuti portal, Dukić je odbio organizatore koncerta i to pravdao tvrdnjom da u dvorani Krešimira Ćosića "nema slobodnih termina".

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite tamošnjeg portala, kao ni uprava dvorane, a izostao je komentar i od organizatora koncerta.

Nada Topčagić o Aleksandri Prijović

Foto: Printscreen/instagram

 

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se pričati krajem prošle godine, nakon što je pevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list je tada pisao da postoji interesovanje za koncert naše pevačice i da je planirano da se održi 2024. godine.

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne izgledaju sasvim tačne, detaljno je istražio tamošnji medij.

Na sajtu Sportskog centra Višnjik kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održana tri velika koncerta, a time su najavili Severinu, Jelenu Rozgu i grupu Lord of the Dance.

Kako nezvanično saznaje pomenuti protal, gradonačelnik se predomislio nakon upita novinara, a odluka bi o koncertu Aleksandre Prijović mogla biti doneta sutra u Zadru, a da li postoji opcija da se koncert ipak održi, znaće se uskoro.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je tokom decembra pet puta punila zagrebačku Arenu. Sada ima pet koncerata u Osijeku. Prijović će nastupiti u Osijeku 13, 14, 15, 17. i 18. februara.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading