BEZ RODITELJA OSTALA U DETINJSTVU, A ONDA JU JE NAPUSTIO I ON Unuka slavnog glumca preživela je velike gubitke, a izrasla u pravu lepoticu
Foto: Alo.rs

Ljubiša Samardžić, jedan od naših najboljih i najlegendarnijih glumaca ikada, preminuo je 2017. godine.

Iza sebe je ostavio brojne uloge, mnogo nagrada i priznanja, ali i divne unuke.

Ljubišin sin Dragan podario mu je unuku Saru, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Sara, po mišljenju mnogih, izgleda kao pravi profesionalni model, što dokazuju i njene objave na društvenim mrežama, na kojima je veoma aktivna, ali uprkos tome ne voli preteranu medijsku pažnju.

Ona se, pored lepote, može pohvaliti i visokim obrazovanjem. Diplomirani je menadžer bezbednosti, a pored toga uživa i u putovanjima.

Iako vodi naizgled savršen život, Sara je svojevremeno imala veoma teške trenutke. Zbog smrti oca, koga je izgubila jako rano, provela je mnogo dana u patnji, a ni njen deda Ljubiša nikada se nije oporavio zbog gubitka sina 2011. godine.

Samo nekoliko godina kasnije, Sara je preživela i smrt drugog roditelja, njene majke. 

Jednom prilikom ona je podelila fotografiju sa venčanja svojih roditelja uz komentar da su sada opet tamo negde zajedno i time pokazala da je veliki gubitak na nju ostavio neizbrisiv trag.

2017. godine, ostala je i bez voljenog dede, a na Instagramu je tada napisala:

- Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene "Policajca sa Petlovog brda", jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba - napisala je Sara i dodala:

- Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading