Tina Šegetin
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sestre Barbara i Tina Šegetin javnosti su se predstavile učešćem u popularnom rijalitiju - regionalnom Velikom bratu davne 2015. godine. Tada su privukle veliku pažnju medija i javnosti zbog svog atraktivnog izgleda i nesvakidašnjih izjava. Sestre su rođene u Rijeci, a kada su ušle u rijaliti, živele su u Zagrebu. Tada su se bavile modelingom i manekenstvom.

Sestre su i danas jako bliske, a Tina često objavljuje fotografije sa Barbarinim sinom, sestrićem Lukom. Domaći mediji navode kako su danas vlasnice salona lepote u Beogradu. Tina je aktivna i na društvenim mrežama, a nedavno se pohvalila pratiocima slikama sa Tajlanda. Podelila je fotografiju iz lokalnog ugostiteljskog objekta, a pozirala je na velikoj ljuljaški. Pratioce je oduševila atraktivnom linijom kao i vitkim nogama.

U rijalitiju je Tina započela vezu s Makedoncem Darkom Spejkom, a Barbara je uplovila u romansu sa  Ervinom Mujakovićem iz BiH, koji je kao i svaki muškarac bio uporan u nameri da je zavede, ali ga je ona odbijala. Tina i tadašnji pobednik Velikog brat, raskinuli su nakon završetka rijalitija, a Riječanke su se povukle iz javnosti i u potpunosti promenile izgled estetskim zahvatima.

Kako se navodi, Tina se posle godinu i po dana braka sa Crnogorcem Racom Jovanovićem razvela

- Već tri meseca ne živimo zajedno. Za to vreme predali smo papire za razvod braka. Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, nisu nam se slagali karatkeri i razmišljanja, a dolazimo iz dve različite sredine - rekla je pa dodala da je ona želela razvod.

Podsetimo, Barbara je nedavno na društvenim  mrežama podelila svoje mišljenje o poznatoj voditeljki Sanji Marinković.

- Postoji li sujetnija i odvratnija žena? - pitala se Barbara, uz Sanjinu sliku iz gorepomenute emisije.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading