Anabela Atijas
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Anabela Atijas navodno je imala neprijatnu situaciju i to sa komšinicom iz zgrade.

Anabela je ušla sa ženom u raspravu zbog parking mesta, a nakon haosa, gospođa je pevačicu prijavila policiji.

Kako piše Star, Anabela ima problem, jer kada parkira automobil ispred zgrade, komšinica je stalno blokira svojim kolima, te često ne može da se isparkira dok ona ne pomeri vozilo. Tako je nedavno krenula u kupovinu i kada je izašla, videla je komšinicu koja se parkira iza nje iako ima dosta slboodnih mesta. Pevačica je prišla i pitala je da li je moguće da namerno blokira njen auto i tada je nastala drama.

- Anabela je bila u šoku, jer nije mogla da veruje da je žena namerno blokira. Prišla joj je i pitala zbog čega to radi i zašto joj smeta. Bila je čak i ljubazna. Međutimn, ta žena je počela da viče na nju i da drami i da govori kako ne može da radi šta hoće i da to što je ona poznata nju ne zanima. Anabela se nasmejala i upitala je koji je njen problem, da bi ta gospođa krenula ka njenim kolima da joj čupa brisače. Anabela je uhvatila za ruku i rekla joj drsko da se pomeri i da će zvati policiju. Grubo joj je rekla da se leči i da nije normalna. Sela je u kola i rekla joj da odmah pomeri vozilo da bi mogla da se isparkira - kaže izvor i dodaje:

Anabela Atijas

Foto: Ataimages

 

- Šokirana je otiša da završi obaveze, a kada se vratila u stan nakon sat vremena, na vrata joj je došla policija i rekli su joj kako je komšinica prijavila za napad. Andrej je bio tu i znao je celu priču, te je rekao policajcima da će doći u stanicu da daju izjavu. Otišli su odmah i ispričali šta se desilo. Naravno da Anabeli nije napisana prijava i rekla je, ako se parkira opet tako da je blokira, ima da zove policiju iste sekunde - govori Anabelina poznanica za pomenuti medij.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom kako bismo proverili istinitost ovih navoda, ali ona nije bila dostupna za komentar na broj poznat redakciji.

Pevačica Anabela Atijas proslavila je nedavno svoj 49. rođendan, a njena ćerka Nina, poželivši da čestita majci divan dan, se pošteno izblamirala.

Čestitka koja je svima zapala za oko na Instagramu je definitivno od srednje ćerke, o čijem lapsusu će se dugo pričati.

Nina je Anabeli čestitala 50. rođendan, iako je Atijasova napunila 49. godina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading