NASTUP 18.000 EVRA I SKANDALOZNI ZAHTEVI! Isplivalo šta sve Senidah traži za nju i članove benda, ove prohteve nema ni Madona!
Foto: Promo/Promo

Poznato je da su pevači zbog loše situacije za vreme korone, nakon pandemije podigli honorare, neki čak i duplo. Međutim, honorar koji Senida Hajdarpašić traži, je premašio sve granice.

Naime, pevačica iz Slovenije za sat vremena svog programa, koji može trajati i do 70 minuta, naplaćuje čak 18.000 evra. Pritom, uslov je da sav novac mora biti unapred uplaćen na račun.

Senida je po ugovoru obavezna da muzički program bude organizovan na najbolji mogući način, da članovi njenog tima budu na lokaciji na vreme, da objavi na Instagramu jednu najavu nastupa i obezbedi potrebnu dokumentaciju za putovanje i ulazak u zemlju u kojoj nastupa.

Senida organizatorima nastupa šalje obaveznu rajder listu. Pored avionskih karata za sve članove tima, osim kada se putuje kombijem, traži posebne hotelske sobe, najčešće sedam, odnosno osam, ako s njima ide vozač. To mora biti hotel s pet zvezdica i predlozi joj moraju biti poslani unapred kako bi odabrala gde će boraviti.

- Senidina cena jeste 18.000 evra, što je vrtoglav iznos, ali to nije konačni trošak. Sve ono što ona traži za sebe i svoj bend, koji čine tri muzičara, di-džej, ali i menadžerka, inženjer zvuka i vozač, iziskuju dodatna finansijska sredstva, koja uopšte nisu mala. Ona zahteva i pun pansion za sve, rum servis i parking mesto u okviru hotela - rekao je izvor upućen u Senidine zahteve.

Hajdarpašićeva ima prohteve i za sam objekat u kom nastupa.

- Pevačicu u svakom momentu moraju da prate najmanje četiri pripadnika obezbeđenja. Čist toalet u blizini bekstejdža samo za izvođače, veliko pravougaono ogledalo da može da se vidi cela figura, sedam malih peškira u crnoj boji i po pakovanje vlažnih i običnih maramica. Klima ili ventilator su obavezni, a temperatura prostorije treba da bude 20 stepeni. Takođe je i kombi obavezan - naveo je izvor.

Senida zahteva finger food (hrana koja se jede rukama, bez upotrebe escajga), ali svinjsko meso nikako ne sme biti na meniju. Obavezna su dva paketa flaširane negazirane vode od pola litre na sobnoj temperaturi, led, osam običnih staklenih čaša i četiri vinske čaše. Mogu doći u obzir i plastične čaše bez ikakve reklame na njima. U bekstejdžu su obavezne tri flaše "belvedere" votke, jedna flaša žute tekile, paket tonika, sok od brusnice i limunada.

- Na bini traži pet flašica negazirane vode i da naziv brenda bude prelepljen. Kada se uzmu u obzir svi troškovi, za Senidin nastup je potrebno izdvojiti više od 20.000 evra, što je mnogim ugostiteljima teško da obezbede, pa su neki radili i sa ogromnim gubitkom - završio je izvor za Kurir.

Podsetimo, Senida ima brata koji se svojevremeno takmičio u Zvezdama Granda, ali kako je govorio za njegovo prijavljivanje na takmičenje nije bila odgovorna poznata sestra, već jedan od kolega.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading