TO MI JE NAJVEĆA TRAUMA KOJI SAM DOŽIVEO Folker u potresnoj ispovesti otvorio dušu o razvodu: Ništa ne znači što sam bio veran...
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevač Bane Mojićević progovorio je o razvodu od supruge Milice, koji se dogodio pre par godina, nakon šest godina braka.

- To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prošlo da mogu normalno da funcionišem - govori Bane i dodaje:

- Bolje je da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. Lakše je kad imaš podršku, ali ako to nemaš, onda ideš dalje sam. Nisam našao novu partnerku, nema potrebe to da se krije. Muzika je za mene najbolja terapija i najbolji prijatelj u svakom trenutku,a naročito u onim najtežim - rekao je pevač u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Podsetimo, pevač se pre tri godine i zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima ćerku i sina. Njih dvoje su se par godina pre zvaničnog razvoda  rastali i nisu živeli zajedno, a Bane je izbegavao da u javnosti priča o bračnim problemima, pa gotovo da niko i nije znao za njihov rastanak.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading