Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printscreen

Voditeljka i TV lice, Jovana Jeremić i njen izabranik Dragan Stanković, već duže vreme uživaju u skladnom odnosu i kako su u više navrata govorili, rade na zajedničkom životu, a sam odnos odaje utisak da ide u nekom ozbiljnijem pravcu.

Poznata vidovnjakinja, Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće, otkrila je eksluzivno za Alo!, da ako je sudeći po tarot kartama, Jeremićki je ova godina jako važna:

- Ova godina je jako bitna Jovani Jeremić, ljudi iz njenog okruženja joj rade o glavi i mešaju se u njenu vezu.  Plašim se da će kasno shvatiti jer je odbacila neke osobe koje su joj stvarno želele dobro. Nju dotični gospodin voli više nego ona njega. Ova godina je presudna što se tiče njihove veze. 

Podsetimo, Jovana je jednom prilikom, opisala koliko su ona i njen novi partner slični, te neretko ističe da je on ljubav njenog života.

- Dragan ima dušu. On je odgovor na pitanje ko je Jovana Jeremić. On je muška kopija Jovane Jeremić. Ono što jedem ja, to jede i Dragan. Onoliko koliko treniram ja, trenira i Dragan. Ono što Dragan voli da obuče, oblačim i ja, iste boje, iste oblike. Iste tipove automobila, mi volimo iste stvari - navela je Jeremićeva.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading