Haris Džinović
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Folker Haris Džinović prvi put je progovorio o krahu braka sa modnom kreatorkom Melinom Džinović.

Naime, on se do sada nije oglašavao ovim povodom, a na samom početku je istakao da sa decom ne priča o tim temama, ali da oni najbolje znaju šta se dešava.

Čujem i vidim šta se piše o meni, ne želim da dajem izjave. Sad da me pitaš za intimne stvari nema smisla. Ništa me ne pogađa, ništa od toga nije istina. Zvali su me za izjave, nisam hteo da dajem. Ne razgovaram sa decom o tome, pitajte sve one koji su članovi porodice. Ne razgovaram sa njima o situaciji, znaju oni šta se dešava, pitajte Melinu, ja ne znam ništa - rekao je Haris.

Haris Džinović

Foto: TvPink

 

Haris se dotakao i ćerke Đine.

- Ne smeta mi što je Đina lepa, ja se ne mešam ne savetujem, može doći do sudara mišljenja, o društvenim mrežama ne želim da znam, nisam upućen, to prepuštam njoj, ona zna šta radi. Ako joj dobro ide onda je uspešna. Ako je odlučila, što da ne bude u javnosti. Sin Kan nekad dođe na nastup, kako im padne na pamet. Ne znam šta je u njihovoj glavi za moje nastupe - rekao je on i dodao:

Haris Džinović

Foto: TvPink

 

- Ja dobre i loše uspomene ostavljam iza leđa, od prošlosti nema ništa. Niti može da se promeni niti ništa. I da se kajem i da se radujem to ne pomaže ništa. Na budućnost gledam otvorenih očiju, nemam negativnih aspekata, gledam da iskoristim sve momente u životu koji mi se pružaju - rekao je Haris u emisiji "Premijera vikend specijal".

Podsetimo, vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mario Šarafciger

11.02.2024 17:11

Arise u godinama si i svakako bi se uskoro "razveo "od svega

No Name

11.02.2024 18:50

Neka samo pazi da mu šešir ne spadne!