Tatjana Jovančević
Foto: Alo/Printscreen

Ekskluzivno, naše voditeljke, novinarke i autorke emisije u novom formatu “SHOWBLIZ”, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su na Hype televiziji bivšu rijaliti učesnicu i manekenku Tatjanu Jovančević, koja je u emisiji ispričala svoju tragičnu priču i borbu za životom.

Tanja je u “ShowBLIZ” emisiji otkrila sve detalje svoje borbe sa dva karcinoma, od kojih joj je prvi odneo nogu, koja joj je amputirana sa samo dvadeset godina, a nakon dvadeset godina drugi kancer joj je odneo dojku.

- Teže mi je bilo kada sam ostala bez kose, nego bez noge - rekla je Tanja u “ShowBLIZ” emisiji, a onda ispričala jezive detalje amputacije:

- Lekari su mi pričali posle, kažu da dok je lekar palio testeru ja sam otvorila oči tokom amputacije noge. Lekar je plakao dok mi je sekao nogu - rekla je Tanja.

Celu emisiju “ShowBLIZ” sa Tanjom Jovančević, pogledajte ispod teksta, sa početkom u 18 časova.

Emisiju “SHOWBLIZ” gledajte svake subote u 18 časova na televiziji Hype, dok u isto vreme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “SHOWBLIZ” subotom u 18 časova, reprizni termin Vas očekuje već u ponedeljak u 13 časova.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading