Rada Manojlović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Rada Manojlović našla se u žiži javnosti kada je obelodanila da je imala želju da sa bratom Nenadom Manojlovićem snimi duet, ali da je on tu ponudu odbio.

Brat i sestra su javno govorili o tome, kada je svako objasnio svoju stranu priče, a ona je sada objavila status na društvenoj mreži X, odnosno bivšem Tviteru i šokirala javnost.

Naime, Rada je kratko napisala: 

- E, pa neće Radmilu više niko praviti ludom.

Sudeći po komentarima korisnika ove društvene mreže, mnogi su odmah pomislili da su reči upućene upravo bratu Nenadu, dok folkerka još uvek nije objasnila kome je posvetila ovu objavu.

Podsetimo, Rada je nedavno istakla da njen brat nije želeo ga javnost vezuje za nju od samog početka njegove karijere, te da je to razlog njegovog odbijanja, a nakon nekog vremena oglasio se i pevač:

- To nije prvi duet koji mi je predložila, to je neki treći ili četvrti o kom pričamo. Prva dva sam ja predložio, pa je ona odbila jer joj se nije svideo, a drugi se meni nije svideo nimalo. U ovom trećem postoji ta neka igra reči koja pominje oca i to da je odveo sina negde sa sobom. Meni je to malo bilo odbojno. Tada smo radili Novu godinu i bukvalno nijedan dan nisam bio slobodan, pa sam samo gledao kada ću da provedem nešto malo vremena sa klincima i suprugom. Hteo sam da ostavim telefon jer stalno zvoni i kada bih se javljao svakom na telefon, danima ga ne bih ispuštao iz ruke. Desilo se da joj nisam odgovorio, ali to je nešto najnormalnije jer se ni ona meni ne javlja po deset dana. To je normalno i ne zameram joj - rekao je Nenad, pa prokomentarisao sestrinu reakciju na odbijanje pesme.

- Mislim da je malo burnije odreagovala jer ja nisam hteo da snimim pesmu koja mi se nije svidela. Ona je najavila duet, a da me nije ni pitala. Bilo je malo prevremeno - zaključio je Nenad za "Blic".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading