POGREŠIO SAM ŠTO NISAM BIO SA SUZANOM MANČIĆ Branislav Lečić konačno otkrio ko je krivac za dva propala braka
Foto: Printscreen/Printscreeen/Kurir TV

Poznati glumac Branislav Lečić progovorio je o udvaranjima voditeljke Suzane Mančić, koja je svojevremeno priznala da ju je poznati glumac odbio kada je želela da stupi u emotivnu vezu sa njim, pa se osvrnuo i na svoja dva braka koja ima uza sebe, sa bivšim suprugama Ivanom i Ninom.

On je na početku razgovora istakao da kako sada misli da je ipak trebalo da da šansu ljubavi sa Suzanom.

Možda sam pogrešio što nisam bio sa Suzanom Mančić... Jesam, pogrešio sam. Trebalo je da budem sa njom, ipak. Trenutak je bio takav da nismo... Mi smo prijatelji, ona je predivna žena, znam i njene ćerke. Ali opet, ima li nešto lepše od druženja? Bio sam mladi pastuv nekad, nego... (smeh) - priznao je Lečić, pa otkrio u kakvim je odnosima sa svojim bivšim suprugama.

U odličnim odnosima sam sa Ninom Radulović danas. Plaćam alimentaciju za dete. Naravno da plaćam. Mali broj ljudi zna da probleme rešava odmah... Civilizovano sam završavao brakove. Najgore je kad se nešto radi preko dece. Ipak si bio sa tom osobom dugo. Ja sam kriv za oba razvoda braka. Nisam davao maksimum u brakovima, da jesam opstali bi. I sa prvom ženom sam u odličnim odnosima. Moje bivše žene su pametne, obe su samostalne, samosvojne - rekao je on i dodao:

- Ja živim od javnosti, navikao sam na cirkus. Posle svakog razvoda bude haos u javnosti. Oni koji su pored mene dele moju sudbinu, iako možda nisu javne ličnosti. Kamere su uperene i na moju izabranicu, na primer... O ljubavi se ne raspravlja, svaku ženu sam voleo, dok smo bili zajedno voleo sam svim srcem, ne mogu da kažem koju sam više voleo - zaključio je Branislav za Hype.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading