Saša Popović
Foto: Alo/Ataimages

Novi skandal i optužbe drmaju muzičko takmičenje Zvezde Granda, a teške reči pale su i na račun Saše Popovića.

Naime, na zvaničnoj Instagram stranici pomenutog takmičenja objavili su fotografija nekadašnjeg čelnika uz pitanje šta bi pratioci pitali Popovića, a onda je usledio šok preokret.

- Šta biste pitali Sašu Popovića da ga sretnete na ulici? - glasilo je pitanje, a ubrzo je usledio i odgovor, i to od bivše učesnice ZG.

Baš Slađa, učesnica koja je ispala u petom krugu, nikada nije krila da joj izlazak iz takmičenja veoma teško pao, a sada je to podelila i javno.

- Da mi kaže zbog čega me je u baražu izbacio iz takmičenja pored svih 6 glasova i najboljih komentara koje sam imala od prvog do poslednjeg kruga dok sam bila u takmičenju. Bilo bi lepo znati razlog, mada verovatno ga nema pa ga zato i ne znam - odbrusila je pevačica ispod objave.

Ona se ubrzo oglasila i za domaće medije, te priznala da iza svojih reči stoji i da joj je pričinjena velika nepravda.

- Nisam kompetentna bilo šta da menjam. Cenim i poštujem prostor koji su mi dali, zahvaljujući Zvezdama Granda za mene su čuli ljudi širom sveta i stekla sam mnogo publike koja me voli i prati. Ja nisam ljuta na odluku Saše Popovića jer on je u tom poslu godinama i verovatno zna šta radi, samo bih volela da znam zbog čega sam izbačena jer ja mislim da i te kako vredim i da sa mnom može ozbiljan posao da se napravi. Na skoro svaku moju izvedbu su se divili i publika i cenjeni članovi žirija, nisam imala ni jedan loš komentar, čak i tako kao "debela pevačica" bila sam prihvaćena i voljena. I u suštini to i jeste moja pobeda - rekla je Baš Slađa za "24sedam".

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vasa

10.02.2024 16:42

Sladjo,mislis da si izbacena sto si debela pevacica.Ne. Izbacena si sto mislis,pevacice netrebaju da misle.