Đorđe David
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Roker Đorđe David odlučio je da prisustvuje večerašnjem meču između Crvene Zvezde i Žalgirisa, koji se igra u Beogradu.

Naša ekipa nalazi se trenutno u Štark Areni, a tamo smo i uslikali rokera, koji je trenutno u epicentru skandala zbog nedavne stravične nesreće u Makedoniji, u kojoj je i sam učestvovao, a u kojoj je poginula jedna žena.

Roker je na sebi imao crnu majicu, preko koje je nosio maslinasto zelenu kožnu jaknu, koju je u međuvremenu skinuo, a ono što se moglo primetiti je i da je Đorđe znatno smršao.

Đorđe je bio u društvu prijatelja, potpuno opušten, ni ne sluteći da ga verno oko naše kamere prati u stopu.

Podsetimo, Đorđe David učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna žena. On danima nije mogao da se vrati u Srbiju sve dok je trajala procedura i dok su se ispitivale okolnosti nesreće. 

Nakon povratka je organizovao konferenciju za medije na kojoj je objasnio šta se desilo, a potom javno uputio saučešće porodici poginule žene.

- Prvo hoću da javno prvi put izjavim saučešće suprugu Ahrimu koji je izgubio suprugu. Njegova ćerka je nepažnjom ušla u traku, ona je neko ko je tek položio vozački ispit i posle jako kratko vremena doživela nesreću. Saosećam se sa njegovim bolom i brigom, imam ćerku koju želim jednog dana da obradujem autom i vizačkim ispitom. Kada sam ja prvi put seo za motor, rečeno mi je da sam stavio metak u cev -rekao je on i dodao:

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading