Severina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Javnost i mediji proteklih dana su brujali o slučaju starateljstva Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom.

Regionalna pop zvezda, Severina Vučković, pre nekoliko dana se, u pratnji svoje advokatice pojavila na Opštinskom sudu u Zagrebu na jednom od ročišta, a ljubitelji mode nisu mogli, a da ne primete izuzetno elegantnu belu odevnu kombinaciju.

Tom prilikom Severina je ponela belu haljinu “self portrait” brenda, koja košta čak 485 evra, a čiji donji deo čini plisirana suknja mini, dok gornji izgleda poput sakoa s crnim detaljima.

Ipak, štikle koje je ponela na ročištu su iste kao i na poslednjem, u novembru prošle godine. I tada i sada, ona je nosila "Dior" štikle iz aktuelne kolekcije.

Cipele su napravljene od teleće kože u dve boje - crnoj s belim detaljima, a cena cipela je 1420 evra.

Ponela je i klasičnu crnu "Šanel" torbicu, čija je cena na tržištu trenutno oko 10.000 evra, koja je nesumnjivo bila najskuplji detalj na pevačici.

Podsetimo, haljinu istog brenda nedavno je nosila i buduća britanska kraljica Kejt Midlton na jednom događaju, haljina se razlikovala samo po detaljima na njoj.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading