Selma Bajrami
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Selma Bajrami oglasila se nakon poteza koji je raznesneo srpski narod.

Naime, ona je prvi put je nakon zabrane ulaska u Srbiju, posle sramnog nastupa na kojem je pokazivala "dvoglavog orla" - simbol nepostojeće, Velike Albanije, iznela svoju stranu priče.

Ona je gostujući na jednoj sarajevskoj televiziji, pokušala da se "opere". Kako je navela, ona nije omalovažila Srbiju, uz ponavljanje jedne iste rečenice. Kako je navela, za zabranu je saznala 30. januara, a istina je da je prvi put u Srbiju posle skandala došla 22. januara.

- Ja sam 30. januara otišla za Beograd sa namerom da snimim novu pesmu. Kada sam došla na granični prelaz bila sam zaustavljena. Gospođa koja je radila tada bila je izuzetno iznenađena pošto je tamo, kako sam čula, stajalo da ne mogu da uđem u Srbiju, da imam zabranu. Nikakvo pismeno obrazloženje nije postojalo. Zausavljena sam, vraćena bez pravog razloga. Nakon nekoliko sati sam odlučila da se vratim u Beč. Bila sam u toj nekoj međuzoni gde mi nije bilo dopušteno ni tamo, ni ovamo, ni konzul nije mogao da dođe do mene. Zadnja informacija je ta da sam angažovala tim advokata iz Beograda koji intenzivno rade na tome da se reši taj problem - rekla je pevačica, smatrajući i dalje da nije ništa loše uradila da bi dobila zabranu, pa nastavila dalje:

- Napismeno nisam dobila nikakvo obrazloženje. Po medijima se pisalo da je bila sporna ta albanska pesma, taj neki znak orla, koji kao po njihovim tvrdnjama prikazuje kao "Veliku Albaniju", što nije tačno. Po mom mišljenu to je bio sastavni deo koreografije. Ja nikada nisam vređala ni Srbiju, niti njene građane, niti bilo koju državu. Poznata sam po tome da sam apolitična osoba, osoba koja nikada nije delila ljude po rasnoj i nacionalnoj osnovi. Pre svega nisam odgajana tako i ljudi koji me poznaju dugi niz godina, takođe i moji saradnici koji me znaju, znaju da ja nisam deo priče koja se meni nameće ovih zadnjih par meseci. Ali kao što sam rekla, moj advokat je uložio žalbu i čekam dobre vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nes

09.02.2024 15:19

Sad kao nisi znala , misliš da smo u Srbiji budale , doživotna zabrana za takve kao što si ti.

smiljanaa

09.02.2024 15:29

Hahahahahahahahah k...enska posla