BOLNA ISPOVEST NADEŽDE BILJIĆ Pevačica do detalja opisala sa čim se sve susrela rođenjem sina
Foto: Printscreen/instagram

Nadežda Biljić ima sina Longa sa Tomom Panićem. Nadežda i Toma započeli su vezu u rijalitiju i opstali u ljubavi iako im niko nije prognozirao ljubav van Bele kuće.

Nadežda je sada otvorila dušu i opisala koliko se mukotrpno borila sa zdravstvenim problemima svog sina koji je prevremeno rođen.

- Mnogo nam se promenio život otkad se rodio Longo. Kad dobiješ dete, automatski ti se promeni pogled na svet i nešto što ti je bilo primarno do juče, danas ti je totalno nebitno. Mnogo više vodiš računa kako ćeš da prezentuješ sebe jer prezentuješ prvenstveno sebe kao roditelja i gledaš da tvoje dete ne trpi zbog nečega što si ti rekao nešto što ne treba. Kada si roditelj, drugačije funkcionišeš nego što funkcionišeš kad si sam - rekla je Nadežda.

- On je sad super, nema sondu, hvala Bogu. Ne jede još uvek skroz čvrstu hranu, ali sad će. Počeo je da broji do deset i da govori azbuku i samo nešto brblja. Hvala Bogu sve je iza nas i on raste. Još uvek je sićušan u odnosu na svoju generaciju, ali porašće - rekla je Nadežda i zaključila da su joj roditelji i suprug Toma najveća podrška:

- Najveća podrška su mi bili otac, majka i naravno Toma. više moj otac i majka jer su već imali iskustva sa mnom, jer sam i ja nedonošče, pa su znali da mi kažu iz svog iskustva neki savet. Baš su mi pomagali u tim trenucima zbog tog iskustva - rekla je Nadežda za portal Srbija Danas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading