ISKEŠIRALA 270.000 EVRA, ALI DEČKO NE ŽELI DA SE PRESELI U NOVI STAN Sanja Vučić kupila nekretninu u Beogradu, a sada je u velikom problemu
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Sanja Vučić posle dužeg vremena štednje, pre nekoliko meseci, obradovala je sebe stanom u prestonici.

Ipak, ona je do daljeg odložila useljenje u novi stan jer ima problem sa  dečkom Nenadom Cicmilom, koji ne želi da se preseli u Beograd, već da ona dođe da živi kod njega u Novom Sadu, gde Sanja i sad provodi dosta vremena.

Kako domaći medij saznaje, bivša članica grupe Hurricane trenutno je angažovala tim profesionalaca koji se bave uređenjem enterijera njenog stana, kako bi sve bilo baš kako ona želi.

Sanja je mnogo srećna što sad ima svoju nekretninu. Još se nije uselila u stan, iako je kupljen još letos i prioritet joj da to što pre reši. Angažovala je dizajnere enterijera kojima je dala odrešene ruke da stan urade po poslednjim trendovima, ali im je dala neke sugestije po pitanju boje zidova i nameštaja. Koliko znam, zidovi će joj biti roze boje, a insistirala je da u dnevnom boravku ugaona garnitura bude u kivi zelenoj boji. Sad je problem samo njen dečko. Oni stalno pričaju o tome da započnu zajednički život, ali je problem što Nenad želi da žive u Novom Sadu, a ona želi da se on preseli kod nje u Beograd - rekao je za domaći medij izvor blizak Vučićevoj.

Podsetimo, mediji su prošlog leta pisali da je Sanja za stan u izgradnji na Vračaru izdvojila čak 270.000 evra i da stan ima 90 kvadrata. Cena kvadrata je tada iznosila 3.000 evra, tako da se na kraju dolazi do ove cifre. - Stan ima kuhinju sa trpezarijom, dnevnu i dve spavaće sobe, dva kupatila i ogromnu terasu. Jednu spavaću će verovatno  pretvoriti u radnu sobu, u kojoj će pisati muziku. Zgrada ima kamere i portira, kao i privatan parking za stanare - naveo je tada izvor za medije.

Kurir

BONUS VIDEO:

VIP:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading