NAŠ REPER POGINUO JE NA NAJSTRAŠNIJI NAČIN! Lepa manekenka je bila njegova najveća ljubav, zapostavila je i svoju karijeru
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Reper Dalibor Andonov Gru je pre pet godina tragično nastradao na kajtu na Dunav, kad je zbog košave i jakih udaraca u glavu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio.

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog kanapa i kajt mu je ušao u "loop", odnosno počeo nekontrolisano da se okreće. Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta u roku od dvadesetak sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je tada očevidac za Telegraf.

Reperovo telo je nekoliko sati ležalo u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt na licu mesta.

Danicu je voleo ceo život

Reper je 2007. godine stupio u brak sa Danicom Prvulović. Kragujevčanka se godinama bavila manekenstvom, sve do svoje 25. godine kada je odlučila da zapostavi karijeru i posveti se porodici.

Odmah nakon venčanja Danica i Gru su dobili sina Vuka, a kasnije i Relju.

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Danica nije želela inostranu karijeru već se okrenula porodici, a samo je povremeno radila poneku reklamu. Oporbala se i kao voditeljka kada je vodila jutarnji program i vremensku prognozu.

Vodili su skladan život bez mnogo trzavica, mada se u jednom trenutku pričalo da su bili na korak od razvoda. To se desilo 2009. godine kada je Dalibor bio u "Velikom bratu" u kom se zbližio sa manekenkom Tijanom Stajšić. Međutim, još tada Danica je bila toliko sigurna u njihovu ljubav te je jasno stavila svima do znanja da Gru nije zaljubljen u drugu ženu.

Nakon reperove smrti Danica je podelila njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku koja opisuje svu njenu bol i tugu.

- Svako priča sa svojom tišinom, a tišina svašta kaže - napisala je bivša manekenka uz crno-belu fotografiju na kojoj grli Grua.

Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading