lidija vukićević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica Lidija Vukićević i dalje jedna od najpoželjnijih žena sa domaće javne scene, iako je na pragu sedme decenije.

Lidijina nesvakidašnja frizura njen je zaštitni znak, ali ono što takođe dolazi u prvi plan jeste vitka linija na kojoj bi joj mogle pozavideti čak  duplo mlađe.

Glumica je svesna svog izgleda, te se ne libi da neretko pokazuje svoje telo na svom Instagram profilu, a sada je otkrila u čemu je tajna njene izvajane figure.

Naime, ona je oduvek vodila računa o sebi i negovala svoje telo, ali i zdravlje. Lidija je vegeterijanac, što joj jako prija, a uspela je da skine veliki broj kilograma kada je prestala da jede meso.

- Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala "Bolji život" - započela je Lidija, pa otkrila šta misli o plastičnim operacijama:

- Nemam ništa protiv. Štaviše, pozdravljam domene medicine, ali nagomilani botoksi se pre ili kasnije vide. Čak i da pribegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete da prepravite celo telo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne negujete, dodaće vam koju više. Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim farmerke broj manje i kažem sebi: "Ući ćeš u njih". To mi je motiv da smršam. Niko srećniji od mene kada ih na kraju obučem - istakla je glumica.

- Ne može žena da počne da se neguje sa četrdeset godina, a onda da očekuje da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne da vodi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vreme. Kult negovanja stekla sam u kući, pored majke i to mi je s vremenom postalo rutina. Svako veče, pre odlaska na spavanje, zadržim se u kupatilu bar pola sata. Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila. To je i način poštovanja sopstvene ličnosti - zaključila je glumica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading