ZORICA BRUNCLIK I KEMIŠ ŽIVE U PINK LUKSUZNOJ VILI Raskošni dom nadomak Beograda, unikatan je i uređen po meri bračnog para
Alo

Nadomak centra Beograda, u Krnjači, smeštena je oaza mira, ali i luksuza koji su Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš izgradili i pažljivo uredili.

Kako su jednom prilikom oboje objasnili, svesno su se smestili nadomak centra grada kako bi izbegli gužvu, medije i paparace. 

Inače, sama građevina skrivena je iza visokih zidina, a unutra raj sa neizbežnim pink motivima i detaljima. Jer, nema potrebe da podsećamo da je pink roze boja zaštitni znak legendarne pevačice.

Ali krenimo redom. Dnevni boravak uređen je u klasičnom stilu i opremljen skupim komadima stilskog nameštaja. Raskošna garnitura za odmor braon boje predodređena je za odmor i dokolicu bračnog para, a beli detalji i ukrasi, te sveže cveće mahom u roze tonovima razbija monotoniju stilskih momenata. Samim tim savršeno su uklopljeni klasični i malo moderniji detalji i stilovi.

Spavaća soba, odnosno ljubavno gnezdo Zorice i Kemiša svojevrsna je priča za sebe. Ogroman bračni krevet sa satenskom posteljinom i baldahin sa pink nijansama zaista je dokaz da ovaj par živi pravu bajku i ljubavnu idilu.

Iz spavaće sobe, sa leve i desne strane, svako od supružnika ima svoje zasebno kupatilo. Na vratima svakog stoji inicijal onog čije je, a unutra kao mini garsonjera. Džakuzi, keramika visokog kvaliteta, kozmetika, svuda posute latice svežeg cveća mahom u bledo roze tonovima... Rečju, pravi raj...

Postoji i posebna prostorija predodređena za sve nagrade i priznanja koje su i Zorica i Kemiš dobijali tokom karijere, kao i za Kemišove harmonike.

U kuhinji i trpezariji koja je odvojena masivnim šankom od dela sa kuhinjskim aparatima preovlađuje mahom bela boja, pa je i tu izuzetno prijatno boraviti. A ako se uzme u obzir da su i Zorica i Kemiš sjajni domaćini, te da uživaju da pripremaju jela za svoje najbliže i prijatelje, onda je jasno da je i tu svaki detalj pažljivo uređen i odabran.

Na kraju, ostaje samo da zaključimo sledeće - blago onom koga Zorka i Kemiš pozovu u goste.

VIP:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading