Bogdana i Veljko
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bogdana Ražnatović će za nekoliko meseci roditi trećeg sina Veljku Ražnatoviću, sinu Svetlane Cece Ražnatović. Ona se retko pojavljuje i eksponira u medijima, a isti je slučaj i sa društvenim mrežama.
Ipak, postoje momenti kojima ni ona ne može da odoli da ih ne podeli sa pratiocima na Instagramu. A to je i sada bio slučaj.

Naime, lepa Cecina snajka koja se dodatno prolepšala u trudnoći objavila je nove fotografije sa sinovima i suprugom Veljkom Ražnatovićem. Ovim potezom i fotografijama Bogdana je jasno stavila do znanja svima šta joj je prioritet.

Naime, Bogdana je podelila fotke sa sinovima i Veljkom i ponosno napisala porodica u opisu objave. Očito da je ovoj mladoj ženi porodica na prvom mestu, a u prilog tome ide i činjenica da će uskoro na svet doneti i treće dete.

Njen suprug Veljko Ražnatović je više puta u intervjuima koje retko daje, istakao da decu vaspitava u duhu srpske tradicije. S tim u vezi Bogdana i on su se iz Beograda preselili u njen rodni Titel gde je u miraz dobila luksuznu kuću.

Podsetimo, za tri meseca Bogdana će Cecinom sinu Veljku roditi treće dete. Ona nosi dečaka, a njih dvoje već imaju dva sina - Željka i Krstana Ražnatovića.
 

VIP:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading