Lidija Vukićević
Foto: Alo/Alo! Dejan Briza

Glumica Lidija Vukićević ima dva sina, Davida i Andreja, koje je dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

Ona ne krije koliko je ponosna na njih, kao i da je presrećna što je svoje sinove odgajila tako da jedan drugom uvek budu na prvom mestu.

- Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu - to je naše porodično okupljanje. Skoro je bila jedna prijateljica, Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: "Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - istakla je nedavno Lidija, pa otkrila da ne želi da ih forsira pitanjima o ženidbi i unucima.

- Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi... Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu - došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa.

Za unuke će, kaže, biti Lidija, a ne baka.

- Neću biti klasična baka, jer nisam ni prema svojoj deci bila klasična majka. Usred noći smo išli u prodavnicu. Naravno, dok nisu krenule obaveze. Svu slobodu i radosti koje možemo da osetimo sam ispunila i kod svoje dece, nisam bila tutor jer to bude kontraproduktivno - ističe glumica.

Lidija je otkrila i da joj godine nisu nikakva prepreka, te da nema problem da bude sa mlađim partnerom, o čemu se naširoko priča već duže vreme.

- Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome - kazala je glumica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading