Aleksandra Prijović
Foto: Printscreen/Foto: BlicTv

Mira Mirković, pevačica i bivša učesnica „Zvezda Granda“ bila je jedna od gošći na rođendanu Žike Jakšića, kada je za medije progovorila o koleginici Aleksandrom Prijović, sa kojom je tokom takmičenja delila scenu.

Mira se na početku dotakla uspeha svoje koleginice.

- Bitno je da se viđamo na ovako lepim događajima i ovako lepim prilikama. Što se tiče posla, ja sam na terenu aktivna, ali nisam medijski. Ne volim da se pojavljujem kada nemam nešto novo, sada su u planu novi kaveri, možda i nova pesma, pa kada sve to izađe, onda ćemo se družiti. Pratim dešavanja naravno, bila sam podrška Aleksandri Prijović, ispratila sam sve koncerte na koje sam mogla da odem. Baš mi je drago i puno mi je srce zbog njenog uspeha, pogotovo što je znam od kada je prvi put došla u Beograd i kada je krenula put estrade – rekla je ona, a kako Aleksandru poznaje od samog početka, zanimalo nas je da li ju je uspeh promenio.

- Ne razlikuje se Aleksandra danas, možda malo kada je u pitanju stidljivost, uostalom kao i svi mi. Kada smo bili mlađi, bili smo više stidljivi, jedino je ta razlika. Ovako je ostala ista kao što je bila i kada nije imala veliki upesh. To je takođe veliki uspeh da neko ostane prizeman, normalan i dostupan ljudima, to je bitno u ovom poslu - istakla je Mira.

Mira je priznala da je sa Prijom u čestom kontaktu i dodala da je među prvima znala za sve Prijine planove.

- Čule smo se davno, ja sam među prvima znala za koncert i za celu turneju, ali sam ćutala - zaključila je ona, a video pogledajte na početku teskta.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading