Nada i Zlatan
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Zlatan Ibrahimović digao je Italiju na noge kada je na čuvenom San Remu pustio čuveni hit "Jutro je"! Sada je pak pustio Lepu Brenu i njen hit "Luda za tobom", pa se tim povodom odmah oglasila i Nada Topčagić.

Nada je inače bila specijlani gost i na Zlatanovom rođendanu u Milanu kada su se sprijateljili, ali se nakon toga više nisu čuli.

- Super, neka je izašao sa Breninom pesmom. Nadam se da će sledeći put izaći sa nekom trećom. Znate kako, on voli pesme sa naših prostora, od naših izvođača, a moja pesma mu je bila najdraža. On je to i rekao, rastao je uz pesmu "Jutro je". Proslavio je 500-ti gol uz tu pesmu, bila sam mu na rođendanu... Ali voli i druge pesme - započela je Nada i dodala:

- Kada sam bila na njegovom rođendanu, vrlo me je iznenadio, voli recimo pesmu i od Ane Nikolić "Sandale", voli i Daru Bubamaru, Halida Bešlića... Sve sluša. Ima raznolik muzički ukus. Ne osećam se izdano, bitno je da bude pesma sa naših prostora. Nek dođe i neko drugi na red, a ne samo ja - rekla je Nada kroz smeh i otkrila da Zlatan nije jedini sportista koji je njen veliki fan, te da i drugi rado slušaju njene pesme. Novak Đoković je igrao kolo uz moju pesmu, pevao je i on "Jutro je", dosta me je voleo i Savo Milošević, košarkaši... Mnogo me ljudi vole, ima dosta sportista među njima. Nedavno sam nastupala u Kraljevu i bez ikakve pompe i reklama, trg je bio pun, to je bilo strašno! Ono što me je najviše oduševilo je što je među publikom bilo mnogo klinaca, a mogli su da biraju gde će da odu - rekla je Nada za Informer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading