GORE DRUŠTVENE MREŽE Poznati glumac skinuo Viki Miljković u originalu, peva i đuska uz Mahinalno
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Glumac Milan Marić često izbacuje komične klipove na društvene mreže. Zbog toga ga takođe publika i pratioci obožavaju, a čini se da je sada nadmašio sam sebe.

Naime, on se snimao dok je u svojim kolima slušao Viki Miljković i njen čuveni hit "Mahinalno". Marić je pevušio i smejao se, a uspeo je da odradi i koreografiju iako je bio za volanom.

Marić se jedva suzdržao da ne prasne u smeh, a komentari su se samo nizali.

U svakom slučaju, popularni glumac uspeo je da zabavi i sebe i sve korisnike društvenih mreža, a verujemo da mu je to i bio cilj.

 

 

Podsetimo, Milan je nedavno govorio o tome da ga popularnost i slava nisu promenili: 

- Nije teško ostati prizeman, prosto sve je u tome šta vas zanima u životu i kako na život gledate. Radim posao koji volim i za koji živim, to čak nije posao, to je nešto više. Razvoj glumca, zavisi od ličnog razvoja, dok se ti razvijaš, spreman si da učiš, ideš dalje, pa i da grešiš, ispravljaš greške, to se odražava i na glumu. Hrabriji si i smeliji da se “bacaš“ u neke stvari, koje su pre pet godina bile nezamislive. Na taj način gledam na film, pozorište i na televiziju, to iskustvo služi da otključava prostorije unutar mene.

VIP:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading