Milica Todorović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Milica Todorović pojavila se sinoć na jednom slavlju sa novim dečkom Lazarom, koji je inače bivši maneken. 

Lazar Granić je u žiži javnosti zbog veze sa pevačicom, pa smo juče saznali za njegova druženja sa poznatim damama poput Emine Jahović, Dejane Živković. 

Naime, Lazar je imao želju da se oproba i u rijaliti formatu, pa je svojevremeno bio na kastingu za "Zadrugu 2", ali nije postao takmičar iz nepoznatih razloga. 

Granić je tada bio na pregovorima u zgradi "Pinka", a Luna Đogani, koja je i pobedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

- Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni "Zadruge" priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji - pričao je svojevremeno Lazarov prijatelj. 

Do sada je sve devojke uspeo da smuva, te ne sumnjam da neće omanuti sa Đoganijevom. Ukoliko je smuva, biće sigurno i intimnih odnosa, Lazar nema problem sa kamerama - dodao je tad njegov drug za "Blic". 

Milica Todorović, inače, sinoć nije skidala osmeh sa lica na Žikinom rođendanu, a došla je i sa momkom Lazarom i sa kolegom i kumom Stevanom Anđelkovićem.

Podsetimo, Milica je juče ekskluzivno za Alo! potvrdila vezu sa Lazarom. 

Tačno je, zajedno smo - rekla nam je iskreno Milica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading