Viki
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Folk pevačica Viki Miljković na žestokom je udaru brojnih korisnika društvenih mreža zbog komentara koji je uputila takmičaru Omaru iz Skoplja.

Naime, komentar se ticao njegova kilaže, a Viki mu je rekla da mora da smrša ili neće glasati za njega u narednom krugu takmičenja.

- Ukoliko ne budeš smršao do sledećeg pojavljivanja, kruga ili čega god... - rekla je Viki.

- Pusti bre čoveka - nadovezala se Ceca, ali je Viki bila uporna:

- Čekaj, pusti ti mene... Ne može da se bavi ovim, da ima ovoliko godina koliko ima... - rekla je Violeta i navukla gnev Marije Šerifović, koja je istakla da je to diskriminacija.

- Ne, to se ne zove diskriminacija. Marija, ne može... Ja njemu nisam rekla da mora da smrša 20 kila. Ja mu nisam rekla da je debeo - branila se Viki, a Marija je tad pobesnela.

- To se u normalnoj civilizaciji tako ne govori, znaš.. Zatucani ste i nevaspitani. Možda dečko ima zdravstveni problem, pa ne može da smrša. Nije sve u hrani. Niste u pravu. Postoje načini da se to kaže i sprovede u delo. Odvratan ti je način. Viki, za to bi u Americi išla u zatvor. Srećom, pa nismo tamo. Idi, vrati se u ono tvoje selo, majke ti. Vodite je u selo - besnela je Marija.

Folkerka je potom poručila Mariji da je ona nju sada uvredila, a Marija je nastavila:

- Ti si vređala na nacionalnoj frekvenciji, budalo jedna - uzvratila je Marija.

Sve ovo je jako iznerviralo i korisnike društvene mreže "Iks" (nekadašnji Tviter), a Viki je na pomenutoj mreži bila na žestokom udaru.

- To je ipak Viki (Violeta). Samo ime govori i ko je i šta je. Tako i priča, oblači se, ponaša. Uvek je bila ograničena. Ovo je grozno! Užas! Pravi je podvarak, što bi rekao pokojni Vidić! Prostakuša - bili su samo neki od komenatara.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading