Miloš Biković
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Miloš Biković preselio se u luksuzni stan na Dorćolu zajedno sa emotivnom partnerkom Ivanom sa kojom je početkom godine dobio sina Vasilija, a kako njegov privatni život svakodnevno intrigira javnost, uputili smo se u njegov komšiluk i iz prve ruke otkrili kakav je kada se ugase kamere.

Kako su nam komšije otkrile na početku razgovora, poznatog glumca još uvek nisu videli sa sinom, ali o njemu imaju pozitivno mišljenje.

- Nedavno sam se doselila u ovaj kraj sa mužem i ćerkicom. Koliko znam i Biković je tek nekoliko meseci tu. Po komšiluku se priča da je pristojan i dobar dečko, ali još uvek ga nisam srela. Veliki je broj stanova, ima dosta novih komšija, pa još uvek pokušavamo da pohvatamo ko gde živi. Primetila sam da ima dosta Rusa, pa verujem da to Bikoviću odgovara s obzirom na karijeru koju gradi u toj zemlji. Neki stanovi se i dalje rade, pa trenutno ima buke zbog majstora,

ali van toga je ovo miran i porodičan kraj savršen za parove sa decom - rekla je jedna komšinica koja deli ulaz sa Milošem.

Jedan od konobara zaposlenih u restoranu preko puta luksuzne zgrade otkrio nam je da često viđa glumca, te dodao da nije stigao da ga upozna s obzirom da deluje nepristupačno.

- Miloš ne dolazi kod nas u lokal, ali ga često sretnemo u prolazu. Uglavnom je to dok užurbano ide ka automobilu ili priča sa nekim preko telefona. Iskren da budem, nijednom ga nisam video nasmejanog. Čuo sam da je dobio sina, ali nisam ih viđao zajedno. Komšije ga isprate pogledom svaki put kada prođe, ali mu ne prilaze i ne dosađuju. Što bi kada čovek neće ni da im se osmehne? Jasno je da se trudi da ne privlači pažnju i verujem da zbog toga ne sklapa prijateljstva sa nepoznatim ljudima koji ga okružuju - naveo je konobar čiju je priču potvrdio i komšija iz susedne zgrade.

- Miloša sam upoznao pre nekoliko nedelja. Javio sam mu se kao i svakom drugom komšiji, a on mi je odgovorio sa "Dobar dan". Teško da ćete ga videti na ulici jer ne izlazi iz kola. Ovo je kraj koji ima dušu, kom ne manjka bliskosti među komšilukom. Ovaj deo je novogradnja, pa je malo drugačije nego što je to u ostalim delovima Dorćola - kazao je on nakon čega smo naišli na sredovečnu ženu koja se požalila na buku u komšiliku.

- Pričaju ljudi da Biković živi ovde, ali nisam ga sretala. Nije mi jasno kako može da živi tu sa bebom s obzirom da se dosta stanova još uvek radi i da se konstantno čuje bušenje. Kad otvorim prozor hoću da poludim od muke. Sreća imam vikendicu na selu, pa pobegnem čim postane nepodnošljivo. Svaka njima čast ako to mogu da izdrže - zaključila je naša sagovornica za Alo!.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading