Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović dobila je kompozitora Aleksandra Milića Milija na sudu. Suđenje oko autorskih prava se završilo, a ona su sada pripala i pevačici.

Oni su završili na sudu jer je pevačica shvatila da se on upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa pevačicom, iako je dogovor bio potpuno drugačiji.

Dogovor je bio da prava na vlasništvo bude pola pola, što Mili nije ispoštovao, te su zbog toga završili na sudu.

Inače, ovo nije prvi slučaj da Ceca dobije na sudu. Njeni dugogodišnji sporovi sa Jelenom Karleušom poznati su širokoj javnosti. 

Ceca je 2010. godine tužila pevačicu Jelenu Karleušu za naneti duševni bol i kaljanje časti i ugleda, a sve nakon Jeleninog otvorenog pisma koje je na društvenoj mreži "Fejsbuk" objavila 20. novembra 2010. godine.

Jelena je tada izgubila spor, pa je Ceci morala da isplati 80.000 dinara, plus sudske troškove koji iznose 113.000 dinara.

Nakon toga, Ceca se još jednom našla na sudu sa Karleušom, kada ju je ona 2020. godine optužila za ubistvo njenog bivšeg verenika Zorana Davidovića Ćande i podnela tužbu. Ražnatovićeva je tada Karleuši uzvratila kontratužbom zbog klevete.  

Prvi osnovni sud je tada doneo konačnu odluku, Ceca nije kriva, a Jelena je morala njoj da plati 256.500 dinara. 

Ono što je privuklo veliku pažnju javnosti jeste Cecin spor sa Australijom. Naimje, pevačicu je ova država odbila za vizu ogromnom greškom i nepravdom koja joj je pričinjena.

Naime, Ceca je bila je odbijena za Australijsku vizu zato što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije sa ratišta iz Vukovara davne 1991. nepoznate devojke koja likom podseća na pevačicu, zbog čega su je odbili. 

Ražnatovićeva je tada priložila video na kojem se jasno vidi da ona nije bila u Vukovaru već druga osoba koja samo podseća na nju.

Ceca je taj spor i dobila pre 12 godina, te je posle svega i putovala u Australiju bez problema.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading