IZA CELE PRIČE KRIJU SE NJENA DECA! Tanja nije krila da se rasplakala na snimanju spota za pesmu "Sine"
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Tanja Savić priznala je da svaka pesma koju je objavila poslednjih nekoliko godina ima neku priču koja prati njen privatni život.

Pevačica je isticala da sve pesme koje je do sada snimila nose neku priču.

Kroz tekst se prikazuje kakav je život imala u braku, a kako je i sama rekla pesme "Siroče" i "Sine" su potpuno autobiografske. Nije krila da se na snimanju spota za drugu pesmu i rasplakala nakon nekih scena.

Tanja je istakla da od početka karijere bira tesktove koje nose moćnu poruku, gleda da u tekstu nađe i neki deo svog života kako bi mogla da prenese potpunu emociju na publiku. 

- Obe pesme su nekako autobiografske, moram da kažem da sve moje pesme negde nose dozu biografije. Ja ako ne osetim to da sam preživela u pesmi, ne mogu da je otpevam, kao i svi umetnici. Ne mogu da pevam nešto što ne doživljavam lično, tu i te kako ima istine - rekla je pevačica za Grand i dodala...

- Što se tiče pesme "Sine", ja bih stavila još mnogo toga tu, ali pesma samo traje tri minuta, imamo to ograničenje - rekla je Savićeva.

Podsetimo, Tanja je nedavno bila na zimovanje u Bugarskoj, te je boravila u jednom u ski rizortu. Na odmoru su joj društvo pravili novi partner Muhamed Muki Bešić, kao i njena dva sina Maksim i Đorđe. Oni su snežni dan iskoristili za skijanje, a pravu zimsku idilu, Tanja je podelila na svom Instagram profilu uz opis: "Vesela družina". Na fotkama su se mogli videti njihovi osmesi i dobro raspoloženje.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading