Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Jelena Karleuša nedavno se tokom jednog gostovanja dotakla Vojaža na ne tako lep način, a pohvalila njegovog kolegu Nućija s kojim je imala javni okršaj.

Naime, ona je u jednom delu emisije komentarisala javne ličnosti, među kojima su bili i reperi, Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić, Nući.

Postao mi je nešto simpatičan u poslednje vreme. Pošto znam da je zajedno sa onim "malim zubom" (Vojaž, prim. aut.). Taj mali mi je bio simpatičniji, ali u poslednje vreme, otkad pominje Cecu u nekoj pesmi... Definitivno ovaj mali sad ima sve simpatije. Onaj mi je otpao od srca - rekla je tom prilikom Karleuša.

Podsetimo, naša pop diva je javno isticala da joj je Vojaž simpatičan i neretko ga je hvalila. Sa Nućijem je ipak imala javne prepirke. Sada se situacija totalno preokrenula.

Vojaž je nedavno putem TikToka predstavio delić nove pesme, a u jednom stihu pominje i Svetlanu Cecu Ražnatović.

Pohvalio se time što mu je Ceca bila gost na koncertu:

- Ovu kajlu tu na vratu sam po meri pravio i u kraju kad me vide stvarno viču: "Alal vera!" Stvarno kad ti kažem ovde nema koga ne znam i na poslednji moj koncert brate došla je i Ceca - izrepovao je Vojaž.

Pored mladih repera, diva je dala svoj sud i o  Aleksandru Raduloviću Futi, Tei Tairović, Maji Berović, Dari Bubamari, Editi Aradinović, Slobodi Mićalović, Aci Lukasu kao i Miri Škorić.

Podsetimo, Karleuša se nedavno ponovo dotakla Cece i prepevane pesme sa Majom Berović. Upitanju je pesma Ne računaj na mene Mire Škorić.

- Mislim da treba da otpevam Mirin veliki hit duet "Srce hoće promene" sa Mirom - započela je JK i dodala:

- Videla sam da Maja Berović tu nešto pokušava, ali mislim da to moramo Mira i ja - istakla je Jelena kroz smeh na TV Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading