Ana Bekuta
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevačica Ana Bekuta dokaz je da su prijateljstva na estradi moguća, a neka su toliko čvrsta u dugovečna da su krunisana i kumstvom!

Naime, kumstva na estradi nisu retkost na domaćoj javnoj sceni, ali malo ko zna da se Bekuta orodila sa čak tri svoje koleginice.

Ana Bekuta je Miri Škorić venčana kuma, a snimile su i dva dueta od kojih jedna pesma nosi simboličan naziv "Kumina pesma".

Upoznale smo se na festivalu "Raspevana jesen" i od tada se nismo razdvajale. Ona je tada nastupala sa svojim bendom "Anabe" i povukla i mene sa sobom. Imale smo često zajedničke svirke. Ona mi je mnogo pomogla, od saveta koje mi je davala kao mladoj osobi, pa u svemu ostalom. I, eto, od tada datira naše prijateljstvo - ispričala je Mira za "Grand Online".

Pored nje, Ana je bila kuma i Merimi Njegomir.

KUME ANE BEKUTE SU POZNATE PEVAČICE Jedna je bivša Željka Mitrovića, a druga je preminula od teške bolesti

ATA Images

 

Kada je Merima preminula, Bekuta je bila neutešna.

- Merima i ja nismo bile estradne drugarice, bile smo prave drugarice. Jedan lepi događaj u njenom životu zauvek nas je spojio i između nas satkao vezu koja je neraskidiva, čak i ako se ne bismo stalno čule i pile kafu. Beskrajno sam tužna što je više nema. Moraću da postanem tvoj obožavalac i provodim noći gledajući tvoje snimke. Hvala ti - glasio je potresni govor Ane Bekute na komemoraciji Merime Njegomir.

Interesantno je da je Bekuta u duhovnom srodstvu i sa koleginicom Sonjom Mitrović Hani, koja joj je velika podrška u spremanju kandidata za "Zvezde Granda".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading