Dario Prpić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bivši muž glumice Anđelke Prpić, Dario Prpić pre nekoliko dana zaustavljen je od strane pripadnika policije jer je vozio nedozvoljenom brzinom.

Dario Pripić, poznati ugostitelj i bivši suprug srpske glumice imao je susret sa policijom pre nekoliko dana, zbog čega je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu dalo nalog policiji da se u toj instituciji podigne krivična prijava.

U medijima se u nedelju pojavila informacija da je Prpić vozio nedozvoljenom brzinom na Terazijama, te da je zatim imao incident sa policijskim službenicima, piše Blic.

Prpićev advokat Nemanju Živanovića, na pitanje novinara da potvrdi ili demantuje saznanja medija, nije bio rad da govori.

- Nemojte ništa da pišete o mom klijentu - kratko je poručio Živanović.

Iz Prvog osnovnog tužilaštva su potvrdili da se događaj odigrao i da postoje osnovi sumnje da je Prpić izvršio krivično delo.

- Povodom Vašeg novinarskog pitanja obaveštavamo Vas da osumnjičenom D.P. povodom događaja od 31.01.2024. nije određeno zavržavanje u trajanju od 24 sata od starne dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, već da je nakon obavljenog razgovora sa postupajućim policijskim službenicima dežurni javni tužilac dao nalog policiji da se ovom tužilaštvu protiv D.P. podnese krivična prijava redovnim putem, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru - stoji u odgovoru ove institucije.

24sedam.rs

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading