Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Jovana Jeremić je najavila da će se na neko vreme povući iz medija, ali samo u smislu davanja izjava i intervjua. Ona svakako svakog vikenda vodi Jutarnji program, a ne miruje ni na Instagramu.

Naime, ona redovno ima objave koje čas posla postanu viralne, a sada je po ko zna koji put šokirala javnost i svoje pratioce.

Naime, Jovana se pohvalila novim štivom koje čita, a tiče se muškaraca. Dakle, voditeljka je očito rešila da se baci na duboko i detaljno proučavanje muškaraca.

Naime, Jovana je objavila korice knjige koju je počela da čita, a naslov iste je "O čemu razmišlja muškarac kada ne razmišlja o se*su". U pozadini fotke koju je Jovana objavila išla je pesma Cece Ražnatović "Šta je to u tvojim venama, štio te tera drugim ženama". 

Dakle, Jovana je očito rešena da do kraja prostudira muški rod, pa da joj čak ni njihove najskrivenije tajne ne promiču.

Mudro, nema šta.

Podsetimo, nije tajna da Jovana ima visoke kriterijume kada su muškarci u pitanju, pa ne čudi što je svoje srce poklonila imućnom biznismenu Draganu Stankoviću koji ima lanac pekara, a i kupio je Beogradsku pekarsku industriju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
RS

05.02.2024 14:09

Veoma poštujem pametne žene i iskreno mi prija druženje sa njima a ova lujka je mnogo mnogo daleko od toga.