UDALA SE U AVIONU, GDE JE I UPOZNALA MUŽA Naša glumica u braku je sa nemačkim lekarom, a njihova ljubavna priča je više nego čudna
Printscreen

Glumica Vjera Mujović svog muža, lekara Štefana Prajsa iz Nemačke, upoznala je na nesvakidašnji način, a ceremoniju venčanja organizovali su dva puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

 

Vjera se pre četiri godine udala za Nemca kojeg je upoznala u avionu, na letu za Mongoliju.

Nekoliko meseci kasnije verili su se na Siciliji, a venčali su se na istom mestu gde su se i upoznali - u avionu.

Ceremonija je organizovana na letu Beograd- Istanbul, na Đurđevdan 2015. godine, u prisustvu kumova i najbližih članova porodice. Nakon toga, organizovali su i crkveno venčanje u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

 

- Pošto je Štefan polu-Nemac, polu-Škotlanđanin protestantske, anglikanske veroispovesti nije bilo problema da se venčamo u pravoslavnoj crkvi. Odlučili smo se za Sabornu, a vrlo interesantno je da je pored naša dva popa prisustvovao i sveštenik iz Sremskih Karlovaca koji je obred obavio na nemačkom. Štefan je po svojoj tradiciji nosio kilt, ja belu haljinu dizajnera Igora Todorovića, dok mi je lice prekrivao veo od španske čipke, koju mi je poklonila kumina baka - rekla je ona jednom prilikom za "Story".

Njihov brak je relaciji Nemačka-Beograd, a kako je u razgovoru za magazin „Ona“ kazala, „avion im je asistent u bračnom životu“.

BONUS VIDEO:
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading