Radoš
Foto: Alo/Foto: Alo!/Vladimir Marković

Produkcija HBO donela je odluku da Miloša Bikovića zameni nekim drugim glumcem u nastavku serije "The White Lotus".

Naime, sve se desilo nakon što je Biković tim povodom oštro kritikovan na mrežama.

Ovo je izazvalo oštre reakcije u srpskoj javnosti, a mnogi su sde i razočarali jer su navijali da bi Biković bio jedan od prvih glumaca iz našeg regiona koji bi postigao ovako veliki uspeh.

Veliki broj kolega oglasio se ovim povodom i pružili su podršku Bikoviću, a jedan od njih je i Radoš Bajić.

- Sa mlađim kolegom Bikovićem sarađivao sam samo u "Ravnoj Gori" - a onda su nam se putevi razišli. Ipak, sticajem okolnosti znam ponešto o Miloševoj privatnoj, ličnoj i duhovnoj dimenziji. Imao sam priliku da sedim, pričam i razmenjujem mišljenja sa njegovim čestitim bratom Mihajlom koji je iguman naše svete crkve. Razgovarali smo o mnogim temama, a najviše o bratovljevoj brizi - kako će se Miloš izboriti sa ogromnim uspehom u karijeri - u Srbiji i Rusiji koja je plahovito bujala? Ne može neko ko je nikao iz takvog pelcera da podržava rat, krv i genocid. Naprotiv, može podržavati samo čovekoljublje, humanost, ljubav, dobrotu i dobročinstvo - rekao je Radoš za Blic.

- Predsednik Rusije Vladimir Putin - odlikovao je Miloša Bikovića za vrhunske rezultate u kulturnoj saradnji ruskog i srpskog naroda - pre početka strašnog rata između pravoslavne braće kojem se niko zdravog razuma ne može radovati i podržavati ga…- naglasio je Bajić, pa dodao:

- Dakle, u pitanju je licemerje i hipokrizija. Nek je gospodi iz HBO na sramotu, a Milošu neka Bog da zdravlja - i samo napred…

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading