ivana kukrić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/twitter

Jedna od najlepših srpskih manekenki, Ivana Kukrić, godinama unazad važila je za jednu od najlepših i najzgodnijih Srpkinja, a modne piste osvajala je iz dana u dan. Zvali su je i srpska Hale Beri.

Ivana je devedesetih bila jedna od najtraženijih i najpopularnijih manekenki, a nakon uspeha na modnim pistama u Srbiji, otišla je u Milano, a posle nekoliko godina stigla je i do Amerike, i tamo ostala do danas.

Ivana, koja je inače bila venčana kuma Jelene Karleuše, kada se udavala za Bojana Karića, dugo je bila u vezi sa Dragojem Trišićem, koji je pre tri godine ubijen ispred svoje zgrade u Žarkovu. Bili su vereni, ali manekenka nije stigla da mu izgovori sudbonosno "da".

Ivana danas živi u Los Anđelesu sa izabranikom, crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, kojeg nikada nije predstavila javnosti.

Njih dvoje nedavno su dobili drugo dete, a lepa manekenka porodila se u novembru 2018. godine i par je ćerki dao ime Hana.

- Kada sam se porodila, trebalo mi je par meseci da se uigram u novoj ulozi i dobro organizujem. Majčinstvo je najdivnija stvar, ali je i naporna, jer se odjednom sve vrti oko tog malog bića - ispričala je Ivana Kukrić jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading