ŽIVIMO ZAJEDNO OD PRVOG DANA KADA SMO SE UPOZNALI Pevač otkrio detalje iz porodičnog doma: Trudimo da osvežimo brak
Alo

Pevač Milan Mitrović uživa u skaldnom braku sa suprugom Bojanom.

Milan i Bojana imaju dve ćerke, a ono što je zanimljivo je da pevač od prvog dana kada je upoznao svoju izabranicu živi sa njom.

Mitrović ne krije da mu je porodica na prvom mestu, te je sada otkrio tajnu uspešnog i dugotrajnog braka.

-Mi od prvog dana kada smo se upoznali živimo zajedno. Ja to uvek ponavljam, i ta naša konekcija traje godinama i mi se trudimo da to osvežavamo putovanjima, druženjima i nekim lepim stvarima - istakao je on, pa dodao da su kao roditelji podelili obaveze, te da na kraju dana imaju vremena i za sebe:

- Naravno, porodica sve to dopunjuje, ali kada imate dvoje dece, recimo, moram da budem zadužen za Kasiju koja pravi haos i trči svuda, pa gledamo da ne lupi glavom negde, dok Bojana radi domaći sa Zarom. I onda kad završi, ja uzimam Zaru, ona uzima Kasiju. Ja vodim Zaru napolje pa je vratim i sednem za klavir, malo sviram, pevam, prelistam telefon i onda spavanje – rekao je Milan.

Pevač je govorio da je u svakom ljubavnom odnosu najbitnije razumevanje, te da je to jako teško pronaći.

–Trudim se da to vreme koje imam maksimalno koristim da usavršavam svoj posao i pevanje. Tako da sve se može kad se hoće. Generalno balans kad se nađe u svemu onda ta mašina može da funkcioniše konstantno. Najteže je naći nekog ko će da vas razume – istakao je pevač.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading