Lidija Vukićević
Foto: Alo/Alo! Dejan Briza

Zgodna glumica Lidija Vukićević bila je u braku do 2000. godine sa Mitrom Mrkelom koji se danas nalazi na poziciji sportskog direktora Crvene zvezde. Oni imaju dva odrasla sina i ostali su u korektnim odnosima.

Trinaest godina kasnije Mrkela je dobio još jednog sina sa dve decenije mlađom Olgicom koja se ne eksponira u javnosti. Samo je jednom prilikom izjavila da joj jako smeta što joj se spočitava da se dobro udala i da ne radi ništa.

- Čitala sam komentare ispod Mitinih i mojih zajedničkih fotografija u kojima ljudi pretpostavljaju da ništa ne radim. Te predrasude nisu tačne. Moj dan počinje tako što vozim dete u školu, zatim obavljam kupovinu, dolazim kući, završavam obaveze. Potom odlazim po sina, a kad se vratim, spremam ručak. Kuvam svakodnevno. Imam dete, naravno da ću da mu spremam hranu. Osim toga, moj muž se zdravo hrani, ne jede masno, jede dosta belog mesa, salata i voli da ruča kod kuće. Mnogo vremena provodim u kuhinji, nekad i više nego što želim - rekla je Olgica jednom prilikom, pa se požalila da njen dragi mnogo radi i da nikad nije potpuno isključen sa posla:

- Nije lako biti supruga sportskog funkcionera. Za sve ove godine koliko smo zajedno ne sećam se da mu je makar na pola sata bio isključen telefon. Uvek ga neko zove, stalno radi. Međutim, on je radoholičar i ne pada mu teško. Nekad mu doslovce kažem: "Hajde ostavi malo telefon i druži se sa nama". Šalu na stranu, svesna sam da je na odgovornoj funkciji i da mora puno da radi ako želi da ostane uspešan kao i dosad - naglasila je Olgica.

Kada je Mrkela u retkim momentima slobodan, Olgica ističe da su tada okruženi prijateljima ili se pak porodično osame sa sinom:

- Kad je Mita slobodan, što je retko, uglavnom prošetamo. On svakog dana odvoji vreme da se igra sa Duletom. Uveče volimo da gledamo filmove i serije. Viđamo se sa prijateljima. Imamo stvarno mnogo prijatelja sa kojima se posećujemo - istakla je Olgica ranije za "Informer".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading