IMAO JE NEKOLIKO TEŠKIH SAOBRAĆAJKI, POSLE JEDNE JE OSTAO INVALID Beban iz "Porodičnog blaga" otkrio tužnu istinu o porodičnoj tragediji
Foto: Youtube/Printscreen

Vukašina Markovića svima je dobro poznata ličnost od malih nogu, kada je glumio ulogu Bebana u seriji "Porodično blago".

On je zapaženi uspeh ostvario i na muzičkoj sceni sa bendom "IrieFM".

Ipak, uprkos javnom poslu, Vukašin se drži podalje od medija, te javnost o njegovom životu zna veoma malo, ali je govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio jedan javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici.

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor - otkrio je on, pa priznao da ipak nije odoleo ljubavi prema dvotočkašima:

- Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu i evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - skrenuo je odmah priču na drugu temu Marković, ne želeći da otkriva previše, prenosi "Hello".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading