Andrijana Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala u Dubaiju padom sa 24 sprata, a njena porodica neutešna je povodom velikog gubitka sa kojim se bori.

Komšija koji živi u ulici u kojoj su i Lazići otkrio je detalje nakon sahrane. On je otkrio da njena majka Ljilja više ne liči na sebe i da nisu mogli da je prepoznaju kada su je skoro videli.

- Nebojšu, Andrijaninog oca još i viđamo napolju, ali majka Ljilja je tek pre neki dan izašla da prošeta. Ne smem da vam kažem koliko je žena van sebe. Hoda kao zombi, jedva smo je prepoznali! Normalno je da je takva situacija, ne smemo da pomislimo šta joj je u glavi. Žena je izgubila dete, svako se sa time drugačije nosi. Nebojša je glava kuće, on mora da bude jak zbog svih. Imaju oni još dece - otkrio nam je komšija koji je insistirao da mu ne objavljujemo ime.

On potom pomenuo Nebojšinog sina Tomislava.

- Toma se drži, mora da ostane jak, a njemu je najteže. Ne sme majci da dodatno stvara tugu. Trudi se da joj pomogne da se nosi sa gubitkom kako zna i ume. Andrijana je sahranjena nedaleko od porodične kuće, tako da redovno izlaze na groblje. Svi mi to vidimo, ide i ceo komšiluk na grob, ali porodici ništa ne pominjemo. Nećemo da stajemo na muku. To su sve, opet kažem, dobra deca i ljudi, a šta se okolo priča i šta se piše o Nebojši, mene to ne zanima. Gledam uvek kakav je ko prema meni - rekao nam je meštatin za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading