Anica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Lazar Ristovski razveo se od supruge Danice i već nekoliko meseci uživa u emotivnoj vezi sa 39 godina mlađom koloeginicom Anicom Lazić.

Ona je aktivna na društvenoj mreži Instagram gde redovno deli svoje, ali i zajedničke fotografije sa Ristovskim, a sada je objavom šokirala pratioce.

Anica je podelila objavu sa jedne Instagram stranice sa tekstom:

- Sad mi reče jedna gospođetina: "Gospodine, udaljite se, previše dobro mirišete, a ja sam udata!"

Ona je uz ovaj tekst dodala i svoj komentar.

- Gospođetina - napisala je Anica uz objavu koju je podelila.

Nije poznato kome je upućena ova objava, ali je sigurno da njen partner nije u pitanju, te se svi pitaju kako je on reagovao nma Anicin stori.

Podsetimo, Lazar je u vezi sa 39 godina mlađom Anicom, a prošle godine je potvrdio vest o razvodu sa sada već bivšom suprugom Danicom Ristovski, sa kojom je više decenija bio u braku.

- Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav, koja nas je grejala više od četrdeset godina - rekao je glumac u ispovesti za "Gloriu".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Simeon Njegovan

01.02.2024 18:29

E da mi he vaša glava da odmorim.

Vasa

01.02.2024 20:10

Devojko pogledaj sta te ceka,kao Dzinovici.Ali su oni bar bili dobri 10 i vise godina.Ovaj tvoj je spreman za papadjenja,a ti radi malo popularnosti propade nacisto alal vera i cestitke tvojim roditeljima.Uh cao